Tilbake til hverdagen? Våre beste tips for en høst på budsjett!

Enten du skal tilbake til skolebenken eller på jobb, håper vi sommeren har gitt deg gode minner og ny energi. Dersom bankkontoen gikk litt varmt i sommer, kan du kanskje dra nytte av våre ferske tips for en knallgod start på høsten!

Alkoholfri eller grønn September

Kroppen og lommeboka kommer til å juble høyt om du prøver en alkoholfri måned. Føler du deg ekstra klar for å kickstarte høsten, kan du jo gjøre den kjøttfri i tillegg! Mange penger å spare her, samtidig som du gjør noe bra for deg selv og miljøet.

Kroppen og lommeboka kommer til å juble høyt om du prøver en alkoholfri måned. Føler du deg ekstra klar for å kickstarte høsten, kan du jo gjøre den kjøttfri i tillegg! Mange penger å spare her, samtidig som du gjør noe bra for deg selv og miljøet.

 

Sett opp et budsjett

Har du kontroll over hva som kommer inn og ut? Logger du inn i nettbanken kan du skaffe deg en oversikt, og kanskje reflektere litt over faste utgifter og forbruk. Kanskje oppdager du at noe kan sløyfes eller reduseres? Følelsen av kontroll er uansett ubetalelig!

Har du kontroll over hva som kommer inn og ut? Logger du inn i nettbanken kan du skaffe deg en oversikt, og kanskje reflektere litt over faste utgifter og forbruk. Kanskje oppdager du at noe kan sløyfes eller reduseres? Følelsen av kontroll er uansett ubetalelig!

Forbered desember

I Desember skal mange av oss skal reise hjem, handle inn presanger og delta i festlige lag. Utgiftene baller på seg, og du kan slippe unna mye stress dersom du planlegger alt litt tidlig. Har du noen gang handlet julegaver i September? Hold øynene åpne for presanger, så slipper du å føle deg blakk rett før julen ringer inn.

I Desember skal mange av oss skal reise hjem, handle inn presanger og delta i festlige lag. Utgiftene baller på seg, og du kan slippe unna mye stress dersom du planlegger alt litt tidlig. Har du noen gang handlet julegaver i September? Hold øynene åpne for presanger, så slipper du å føle deg blakk rett før julen ringer inn.

 Rydd i skapet og selg unna

Kalde høstdager krever varme klær, men i stedet for å vente helt til det blir kaldt, anbefaler vi deg å rydde i skapet for å selge unna ting på Tise eller gi bort til Fretex. Kanskje kan du byttelåne årets kåpe med venninnen din? Enda flere tips til gjenbruk og shoppe-stopp finner du her!

Kalde høstdager krever varme klær, men i stedet for å vente helt til det blir kaldt, anbefaler vi deg å rydde i skapet for å selge unna ting på Tise eller gi bort til Fretex. Kanskje kan du byttelåne årets kåpe med venninnen din? Enda flere tips til gjenbruk og shoppe-stopp finner du her!

Styr unna 'Back to School'

Høsten er dessverre det perfekte utgangspunkt for aktører som ønsker å selge unna varer på salg. I stedet for å la deg overtale av reklamer og salgstriks, anbefaler vi deg å lete etter det du trenger på nett. Sammenlign alle kjøp med hverandre, før du eventuelt slår til på noe som virker som et godt tilbud.

Høsten er dessverre det perfekte utgangspunkt for aktører som ønsker å selge unna varer på salg. I stedet for å la deg overtale av reklamer og salgstriks, anbefaler vi deg å lete etter det du trenger på nett. Sammenlign alle kjøp med hverandre, før du eventuelt slår til på noe som virker som et godt tilbud.

 

Lag en liste

Skal du tilbake til skolebenken, kan det være smart å sette opp en liste over de tingene du egentlig trenger av skolemateriell, før du legger ut på shoppingrunden. Sjekk nøye hjemme hva du har fra før, så slipper du svi av unødvendige summer på ting du kanskje har fra før.

Skal du tilbake til skolebenken, kan det være smart å sette opp en liste over de tingene du egentlig trenger av skolemateriell, før du legger ut på shoppingrunden. Sjekk nøye hjemme hva du har fra før, så slipper du svi av unødvendige summer på ting du kanskje har fra før.

Matboks og kaffekopp

Får du ikke mat servert på jobben, anbefaler vi deg å finne din nye perfekte matboks og kaffekopp. Gjør en hjemmelaget lunsj ekstra fristende, ved å planlegge måltidet litt bedre. Det skal ikke så mye til for å gjøre maten god, dersom du gjør deg litt flid med planleggingen! Vi elsker tipsene til Linda Stuhaug.

Får du ikke mat servert på jobben, anbefaler vi deg å finne din nye perfekte matboks og kaffekopp. Gjør en hjemmelaget lunsj ekstra fristende, ved å planlegge måltidet litt bedre. Det skal ikke så mye til for å gjøre maten god, dersom du gjør deg litt flid med planleggingen! Vi elsker tipsene til Linda Stuhaug.

Planlegg neste ferie

Ingenting er som litt ekstra motivasjon i hverdagen, spesielt nå som høsten står for tur. Planlegg neste feriemål med vennegjengen eller familien allerede i dag, så blir det mye lettere å sette av penger til sparing i god tid før avreise!

Ingenting er som litt ekstra motivasjon i hverdagen, spesielt nå som høsten står for tur. Planlegg neste feriemål med vennegjengen eller familien allerede i dag, så blir det mye lettere å sette av penger til sparing i god tid før avreise!